Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Ladderliften

Ladderliften voor het transport van materialen van Steiger & Ladderspecialist.

Bekijk de multifunctionele ladderlift met verzinkt stalen driehoeks opbouwframes. Voor het transport van allerlei materialen als dakpannen, stenen en isolatie- en dakmaterialen, maar ook zonnepanelen of andere grote en zware produkten.

Loading...

Ladderliften van Steiger & Ladderspecialist halen u veel werk uit handen.

De Apache ladderlift is een professionele robuuste ladderlift. Deze lift heeft een standaard hoogte van 10,4 meter met een knikstuk onder 65°. Lift is uit te breiden tot maar liefst 20 meter!.

De Nevada Ladderlift heeft een hoogte van 10 meter, deze professionele lift voldoet ook aan de norm EN - 12158-1/2. Lift word compleet geleverd met 24-V bedienings kast, en is totaal uit te bouwen tot een 20 meter.

Steiger & Ladderspecialist heeft diverse oplossingen om ergonomisch te kunnen werken.

De Steiger & Ladderspecialist is de totaal leverancier van Apache ladderliften / Nevada Ladderliften & platenliften.

U besteld uw Apache ladderliften / Nevada Ladderliften / platenliften gemakkelijk online in onze webshop. Klik op één van de productgroepen om alle Apache ladderlift / Nevada Ladderlift / platenliften te bekijken.

Weet u niet precies waar u op moet letten als u een Apache ladderlift / Nevada Ladderlift / platenliften gaat aanschaffen? Het Steiger & Ladderspecialist Salesteam staat voor u gereed.

U wilt een ladderlift kopen? Goede keuze!

Deze ladderlift van GEDA is ideaal voor de bouwplaats en wordt ook op elke bouw gezien. De ladderlift wordt opgesteld waar andere liften niet kunnen komen.

Deze Geda ladderlift heeft zijn waarde al duizenden keren bewezen. De robuuste Duitse degelijkheid maakt de GEDA Ladderlift tot een marktleider in Europa.

De transportlift wordt vaak gebruikt voor daken in de bouw en daarom ook wel pannenlift genoemd. Ook te gebruiken in combinatie met als zonnepanelenlift of verhuislift.

Met een ladderlift brengt u bouwmaterialen snel hogerop.

Deze pannenlift van GEDA is gemakkelijk zonder gereedschap te (de)monteren.

Door middel van de draadbediening laat u het platform verticaal verplaatsen. Deze ladderlift wordt veel ingezet door aannemers, loodgieters, dakdekkers of verhuisbedrijven.

Dit model heeft een hefcapaciteit van 250 kg en daarom zijn de aluminium ladderdeel uitgerust met een dubbel profiel.

De ladderlift is op te bouwen tot een hoogte van 20 meter en uit te breiden met diverse accessoires als een knikstuk, telescoopsteun. of transportwielen.

Waarom een GEDA,

Geda is onbetwist nummer één in de markt van liften.

Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschrev en bij bedrijven binnen en buiten Europa. Sinds de lancering van de ladderlift in 1975 zijn er ruim 85.000 exemplaren van verkocht.

 GEDA heeft daarom een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Wij helpen u graag verder met ladderliften.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button