Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Trappen

Steiger & Ladderspecialist uw leverancier van Aluminium trappen. Een huishoudtrap of bordestrap is een handig hulpmiddel om binnen enkele seconden op hoogte te kunnen werken.

Onze trappen zijn geschikt voor proffesionals en doe-het-zelfers. Wij leveren enkele en dubbeletrap uitvoeringen, onze trappen voldoen aan de Nederlandse keurings eisen, waaronder de VGS veiliegheids garantie, de Nederlandse warenwet, de NEN-2484 en de Europese EN-131.

Aluminium trappen zijn trappen die gemaakt zijn van aluminium, een lichtgewicht en duurzaam metaal. Deze trappen hebben verschillende toepassingen en worden vaak gebruikt in zowel commerciële als residentiële gebouwen.

Er zijn verschillende soorten aluminium trappen, waaronder rechte trappen, wenteltrappen en trappen met meerdere treden. Ze kunnen binnen of buiten worden geïnstalleerd, afhankelijk van de specifieke behoeften en gebruiksomgeving.

De voordelen van aluminium trappen zijn onder andere hun lichtgewicht constructie, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te installeren zijn. Aluminium is ook bestand tegen roest en corrodatie, waardoor de trappen lang meegaan, zelfs bij blootstelling aan verschillende weersomstandigheden.

Bovendien zijn aluminium trappen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn op de lange termijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de individuele smaak en het interieurontwerp van een ruimte.

Al met al zijn aluminium trappen een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht.

Loading...

Stel je eigen rolsteiger samen!

Bekijk het meeste complete aanbod trappen online. De Steiger & Ladderspecialist is de totaal leverancier van trappen.

Trappen voor professionals en doe-het-zelvers

Aluminium trappen in ons assortiment zijn geschikt voor alle professionals, zoals schilders, stukadoors, installatiebedrijven en gevelwerkers. Dit maakt ze automatisch ook geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Professionele bordestrappen

De Bordestrap van Steiger & Ladderspecialist is een trap die aan een zijde te betreden is. U klapt ze eenvoudig uit en kunt direct beginnen met uw klus. Alle trappen hebben een ergonomische afwerking en zijn vervaardigd uit stevig geanodiseerd aluminium. Dit materiaal geeft niet af, waardoor u altijd schone handen houdt.

Onze bordestrappen voldoen aan alle geldende veiligheidseisen voor professioneel gebruik. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zonder problemen door de keuring van de arbeidsinspectie komt. 

Dubbele trappen voor professioneel gebruik

De Dubbel oploopbare trappen in het assortiment hebben als voordeel dat ze aan beide kanten betreden kunnen worden. Bovendien hebben deze trappen, net zoals de bordestrap een geanodiseerd aluminium frame en geven dus niet af.

Een dubbele trap klapt u met een enkele handbeweging uit bij het innovatieve handvat, zonder kans dat uw vingers ertussen komen. U kunt dus direct beginnen met klussen. Wij hebben trappen met dubbele opstapmogelijkheden beschikbaar van de merken DAS-Petry-Little Jumbo en meer.

Veilige trappen met veiligheidscertificaten

Alle trappen in ons assortiment zijn 100% veilig en voorzien van VGS Veiligheidsgarantie, het Nederlandse NEN-2484 keurmerk en het Europese EN-131 keurmerk.

Onze Steiger & Ladderspecialist trappen zijn goedgekeurd voor professioneel gebruik. Hiermee voorkomt u problemen met de arbeidsinspectie.

Kniebeugel voor extra valbeveiliging

Met behulp van Steiger & Ladderspecialist kniebeugels verzekert u zich van extra valbeveiliging en stabiliteit op dubbele trappen.

De kniebeugels zorgen voor extra houvast tijdens het klussen. De beugels zijn beschikbaar als vaste kniebeugel en als klapbare kniebeugel. In Nederland is het gebruik van een kniebeugel verplicht bij professioneel gebruik.

Goedkope trap kopen bij Steiger & Ladderspecialist.nl

Bestel online goedkope trappen bij Steiger & Ladderspecialist en wij bezorgen uw order de volgende dag al. Bekijk eerst welke trap het meest geschikt voor u is. Op de productpagina klikt u op ‘In winkelwagen’. Vul hier de gegevens in en ga verder door ‘Bestelling afronden’ te selecteren. Betaal vervolgens simpel via een van de veilige betaalopties, waaronder Ideal de meest gekozen is.

Voor vragen of andere informatie zit ons sales team bij 24-7 voor u gereed.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button