Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Gevelladders en kooiladders

Gevelladders en kooiladders van Steiger & Ladderspecialist. Steiger & Ladderspecialist is de nummer één specialist op het gebied van veilig op hoogte werken.

Kooiladders, vluchtladders, hangladders, dakrandbeveiliging en andere vormen van valbescherming; wij hebben het allemaal. Ook voor uw gebouw of toepassing hebben we de perfecte oplossing, zodat u zo veilig mogelijk de hoogte in kunt.

Loading...

Gevelladders en kooiladders: veiligheid met zekerheid

Veiligheid staat bij Steiger & Ladderspecialist met stipt op nummer één. Met onze kooiladders, dakrandtoepassingen, valbescherming en andere producten verzekeren we u van veiligheid terwijl u werkt op grote hoogte.

Een ladder kopen bij Steiger & Ladderspecialist betekent dat u veiligheid in huis haalt. Veiligheid waar u op kunt rekenen. Al onze producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Niet omdat we graag zo streng zijn, maar omdat we uw veiligheid nu eenmaal het belangrijkste aspect van ons werk vinden.

Naast absolute veiligheid garanderen we u een snelle en correcte levering van onze producten, zodat uw project geen onnodige vertraging oploopt.

Al onze producten worden jaarlijks extern gecertificeerd, waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit in huis haalt.

Kooiladders

Kooiladders zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, voor een veilige toegang tot gebouwen en andere complexen. Een kooiladder is vrijwel een must om veilig gebouwen te verlaten tijdens verschillende noodsituaties.

Wet en regelgeving vereist dat een vluchtweg aanwezig is; Aluminium kooiladders zijn dan de perfecte oplossing voor alle soorten gebouwen.Steiger & Ladderspecialist weet dit als geen ander. Al onze kooiladders voldoen aan de normen van de geldende wet en regelgeving.

Naast verschillende kooiladders leveren wij ook maatwerk kooiladders zodat de kooiladder geheel op uw situaties is geproduceerd.

Kooiladder kopen

Bij calamiteiten is het van groot belang dat een gebouw snel en veilig kan worden verlaten. De vluchtladders en kooiladders van Steiger & Ladderspecialist zijn vervaardigd van blank aluminium en dragen bij aan veilig werken.

Niet alleen voldoet u met een kooiladder aan de geldende wet en regelgeving wat betreft veiligheid, maar er hangen veel meer voordelen aan een kooiladder.

Prijs u bijvoorbeeld rijk met een mooie, stevige trapconstructie van geanodiseerd aluminium om het dak eenvoudig en veilig te bereiken. Verder kunnen kooi- en vluchtladders, afhankelijk van de soorten gebouwen bijvoorbeeld gebruikt worden als:

 • Vluchtladderen/of brandladder;
 • Inspectieladder voor onderhoud en/of schoonmaakwerkzaamheden;
 • Schoorsteenladder;
 • Gevelladder;
 • Hangladder
 • Dakladder;
 • Ladder in schachten;
 • Aluminium trappen voor bordessen.

Uiteraard ontwerpen en bouwen wij voor al deze toepassingen kooiladders conform de geldende wet en regelgeving en doorstaan onze constructies elke keuring en inspectie.

Naast bovenstaande kooi- en vluchtladders, produceren wij ook maatwerk.

Geheel op uw wensen en mogelijkheden produceren wij de meest veilige kooi- en vluchtladders. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen kooiladders

De kooi- en vluchtladders van Steiger & Ladderspecialist zijn volledig ontworpen op gebruiksgemak en veiligheid.

Dit ontwerpen doen we zelf, zodat we elke klant kunnen voorzien van de beste kooiladders op maat.

Specifiek ontworpen voor uw gebouw en toepassing.

Al onze aluminium ladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden, waardoor onze kooiladders normen naleven die u niet alleen hogerop helpen qua werk, maar ook qua veiligheid.

Alle ladders zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle keuringen en inspecties van de overheid.

Niet alleen is de kooiladder prijsgericht voordelig, bij Steiger & Ladderspecialist wordt u van a tot z geholpen.

Van een product uitzoeken tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen.

Neem bij interesse contact op met Steiger & Ladderspecialist, en zie welke toepassing het beste bij u past.

Uiteraard kunt u ons ook contacten bij vragen, dit kan via het contact formulier of telefonisch via 06-22457774.

Wij helpen u graag verder met een offerte aanvraag en overige technische vragen!

Wet en regelgeving voor kooiladders

Kooiladders worden geplaatst op allerlei soorten gebouwen en meestal naast een gebied met een grote valhoogte.

De aluminium kooiladders worden ook toegepast als een staande ladder niet mogelijk is vanwege het hoogteverschil, de bereikbaarheid en veilig werken in het geding komt.

Het toepassen van een kooiladder is zinvol bij een hoogteverschil van 3 m of meer.

Het onderste gedeelte zonder kooi mag maximaal 3,0 m hoog zijn.

Vanaf 10 m hoogteverschil moet de kooiladder worden voorzien van rustbordessen op een maximale afstand van 6 m.

Als de kooiladder aan de onderzijde bereikbaar is voor publiek moet de toegang tot de ladder afgesloten kunnen worden, bijvoorbeeld met een kooiafsluiting als een deur of luik.

Aluminium kooiladders moeten eigenlijk een jaarlijkse keuring en inspectie ondergaan, al is dit wettelijk niet verplicht.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van kooiladders of dakrand beveiliging? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op via het contact formulier of stel uw vraag telefonisch via 06-22457774 het Steiger & Laddespecialist Sales Team staat gereed voor al u vragen.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar
Over ons
 
Button