Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Ladder kopen

Uw nieuwe ladder kopen, u kunt makkelijk bij Steiger & Ladderspecialist uw ladder kopen en online bestellen via onze uitgebreide webshop.

Wij verkopen enkele ladders, 2 delige ladders, 3 delige ladders, vouwladders, telescopische ladders en ladder accesoires zoals ladderafstandshouders, Smart level Ladder, einddoppen en nog veel meer.

Een aluminium ladder is een ladder die gemaakt is van aluminium, een lichtgewicht metaal.

Deze ladders zijn vaak voorzien van treden of sporten waarop men kan staan en zich kan ondersteunen tijdens het klimmen.

Aluminium ladders zijn populair vanwege hun lichte gewicht, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Ze worden vaak gebruikt in huis, tuin, bouwplaatsen, magazijnen en andere industriële toepassingen.

Loading...

Stel je eigen rolsteiger samen!

Bekijk het meest complete aanbod ladders online. De Steiger & Ladderspecialist is de totaal leverancier van ladders. U besteld uw ladder gemakkelijk online in onze webshop. Ladder kopen?.

Klik op één van de productgroepen om alle ladders te bekijken. Weet u niet precies waar u op moet letten als u een ladder gaat aanschaffen? 

Welk type ladder moet ik kiezen? Ladder kopen?

De meest geschikte ladder hangt af van verschillende factoren: het gebruik, de beschikbare ruimte, de werkhoogte en de plaatsing.

Gebruik van uw professionele ladders, Ladder kopen?

Vooral in de bouw wordt er veel gebruik gemaakt van een aluminium ladder. Als u alleen werkzaamheden op een dak uitvoert, dan volstaat een enkele ladder.

Voor schilder- of stucwerkzaamheden adviseren wij te kiezen voor een twee- of driedelige ladder. Door de A-stand kunt u namelijk gemakkelijk aan het werk op vrije delen zonder gevel.Voor klussen onder de vier uur volstaat een ladder.

Bent u langer dan 4 uur per dag op hoogte aan het werk dan raden wij u een aluminium rolsteiger of de Hoogwerker rolsteiger de Alulift aan.

Beschikbare opbergruimte, Ladder kopen?

Als u weinig ruimte heeft voor het opbergen van klusmateriaal, dan is een vouwladder uitermate geschikt. Deze variant wordt dan ook vaak door particulieren gebruikt. Houd er rekening mee dat de maximale werkhoogte van de vouwladders lager is dan die van een één-, twee- of driedelige ladder.

Werkt u vaak op grotere hoogte? Dan is de uitschuifbare tweedelige of driedelige variant een goede optie.

Benodigde ladderlengte, Ladder kopen?

Een ladder moet minimaal 100 centimeter boven het leunobject uitsteken om veilig het dak te kunnen betreden.

De oversteek geldt alleen als de ladder wordt gebruikt om het dak te betreden. Voor normale klussen waarbij u op de ladder blijft staan, dient u rekening te houden met de volgende formule:

Benodigde ladderlengte in cm = objecthoogte in cm x 1,07

Als u het dak wilt betreden, dient u bij deze berekening dus 100 cm op te tellen. Voor de maximale werkhoogte telt u ongeveer twee meter op bij de hoogste sport waarop u mag staan.

Ladder met A-stand of standaard

Een ladder met A-stand heeft als voordeel dat deze losstaand kan worden gebruikt. De ladder staat namelijk in spreidstand door middel van een scharnier in het midden. Hierdoor is het niet nodig om tegen de gevel aan te leunen. Dit maakt de tweedelige en driedelige ladder geschikt voor onder andere stucwerk. Als u alleen aan een gevel of op het dak werkt, dan volstaat een enkele ladder.

Veilig werken op een ladder, Ladder kopen?

Alle variaties in ons assortiment zijn goedgekeurd volgens de Europese EN131-norm en voorzien van een veiligheidscertificaat.

De ladders zijn dus geschikt bevonden voor de particuliere en professionele markt op basis van goedgekeurde afmetingen en testmethodieken. Bovendien voldoen alle ladders aan het Besluit Draagbaar Klimmaterieel van de Warenwet. Ondanks de hoge kwaliteit en stevigheid van de ladders adviseren wij om er niet buiten mee te werken bij een windkracht van meer dan 6 Bft.

Daarnaast raden we aan om ladders niet te dicht bij deuren te plaatsen om valgevaar te voorkomen.

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u ons contacten op 06-22457774. Wij zijn elke dag tot 22.00 uur bereikbaar, mail ons op info@steigerladderspecialist.nl of vul ons contactformulier in, wij nemen meestal binnen 30 min contact met u op. Ladder kopen?

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button