De IXOLIFT 400 is een mechanisch, verstelbaar werkplatform met een werkhoogte van vier meter. Steiger & Ladderspecialist introduceert dit nieuwe Finse platform in Nederland, België en Luxemburg.

Veilig werken een must

Dodelijke ongevallen behoren tot de meest voorkomende arbeidsongevallen in Europa. In Nederland alléén al zijn er de laatste 10 jaar ongeveer 4000 arbeidsongevallen geregistreerd, hoofdzakelijk met ladders (Bron: ARBO). Een te hoog getal in de 21e eeuw. Wij zien nog te vaak onveilige situaties.

Met de kennis en toepassingen van Steiger & Ladderspecialist voor veilig werken op hoogtes bieden wij een hele pallet aan oplossingen en maatwerk voor elke situatie. IXOLIFT is een zeer welkome aanvulling in onze dienstverlening van veilige en effectieve hoogte oplossingen.

Vervang de ladder

IXOLIFT 400 heeft een werkplatform dat verplaatst wordt met een gasveer zodat u snel de juiste werkhoogte bereikt zonder enige elektrische hulp. Omringd door een stevig hekwerk op heuphoogte bent u net zo veilig als in een lift.

De IXOLIFT 400 is gemakkelijk te bedienen en te verplaatsen. Met een breedte van minder dan 80 cm past de IXOLIFT in liften en gaat het platform gemakkelijk door deuropeningen.

Het werkplatform heeft automatische remmen en anti-surfwielen die extra veiligheid bieden op gladde oppervlakken. IXOLIFT is milieuvriendelijk en onderhoudsvrij: geen olie en geen accu’s. De IXOlift wordt mechanisch bediend.

Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Ook dit horen wij graag van u, er is namelijk veel mogelijk bij ons. Aarzel niet en neem contact met ons op. Het Steiger & Ladderspecialist Salesteam staat voor u klaar!