Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Schaarhoogwerker

De schaarhoogwerkers van Dingli zijn verkrijgbaar in een elektrisch of een diesel versie. Of u nu op zoek bent naar een elektrische schaarhoogwerker voor gevel werkzaamheden, een compacte zelf rijdende elektrische schaarhoogwerker voor in een theater of een robuuste 4-wiel aangedreven diesel voor in de bouw? Wij helpen u graag verder.

Loading...

Dingli Schaarhoogwerkers

De schaarhoogwerkers van Dingli zijn verkrijgbaar in een elektrisch  of een diesel versie. Of u nu op zoek bent naar een elektrische schaarhoogwerker voor gevel werkzaamheden, een compacte zelf rijdende elektrische schaarhoogwerker voor in een theater of een robuuste 4-wiel aangedreven diesel voor in de bouw?

Dingli biedt sterke en kwalitatief hoogwaardige schaarhoogwerkers die aansluiten op uw behoeften. De machines hebben een grote capaciteit, zijn betrouwbaar en makkelijk en veilig in gebruik. Het onderhoud is in deskundige handen van het Steiger & Ladderspecialist team van Onderhoud en Service.

Zij voeren jaarlijks een onderhouds- en veiligheidscontrole uit voor uw veiligheid. De schaarhoogwerkers zijn er in verschillende werkhoogten van 6 tot 18 meter. De elektrisch aangedreven machines zijn energiezuinig, milieu- en omgevingsvriendelijk en produceren weinig geluid. Ze zijn voorzien van niet-markerende banden en daardoor ook geschikt voor binnenwerkzaamheden.

Demonstratie schaarhoogwerker

Voor een demonstratie komen wij graag bij u langs,vraag vrijblijvend een offerte aan. Inruil van uw oude machine is mogelijk.

Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Ook dit horen wij graag van u, er is namelijk veel mogelijk bij ons. Aarzel niet en neem contact met ons op. Het Steiger & Ladderspecialist Salesteam staat voor u klaar!

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button