Steiger & Ladderspecialist - Alle ALU Eénpersoons hoogwerkers in één overzicht.

Neem daarom het zekere voor het onzeker en maak gebruik van onze ALU-personenliften.

Zoals elke lift van Steiger & Ladderspecialist hebben ook onze personenliften weinig ruimte nodig, zijn ze efficiënt en duurzaam.

Door de aluminium constructie zijn ze bovendien licht, waardoor ze eenvoudig kunnen worden getransporteerd en opgebouwd. Afhankelijk van het model heffen onze liften tot 140 kg.

Gereedschappen en apparaten kunnen zo zonder problemen mee worden genomen en het gebruik als werkplatform is ook mogelijk. Met de ALU-lift voert u alle werkzaamheden snel en veilig uit!

Buiten of binnen, in een gang of een collegezaal - de juiste Steiger & Ladderspecialist ALU-lift voor elke situatie

In ons assortiment vindt u drie verschillende modellen voor verschillende toepassingsgebieden. Voor gebruik op grote hoogtes tot 14 m adviseren wij u een personenlift van het type-PH– de krachtigste lift in zijn klasse!

Met een gewicht van 430 kg en een laadvermogen van maximaal 115 kg heft deze lift met handige voetbesturing lasten tot een werkhoogte van max 14 m.

Dankzij de standaard heftruck lepelsloffen en het geringe gewicht kan de ALP-lift PH veilig en eenvoudig worden getransporteerd.  

Nog lichter en flexibeler zijn de liften van de PHC-serie: met een gewicht vanaf 258 kg zonder arm overtuigen zij met een maximale uitschuifhoogte van twaalf meter.

Ook PHC-liften zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en heffen tot 140 kg. En nog een voordeel: dankzij zijn geringe hoogte van slechts 1,98 m past de PHC-lift door elke standaarddeur.

ALU-liften van de types PH en PHC worden bijvoorbeeld veel gebruikt als lift in sporthallen of gymnastiekzalen waardoor geen grote en onhandige werkplateaus of schaarplatforms hoeven te worden gebruikt.

De PHC-HI-serie is daarentegen alleen geschikt voor gebruik binnen op platte oppervlakken, maar heeft wel heel weinig ruimte nodig. Daarom wordt de PHCHI met name gebruikt als industrielift in industriële bedrijven.

Door de compacte constructie van slechts 79 cm breed en de geringe hoogte van 1,98 m kan de PHCHI zelfs tussen de smalste productiestraten rangeren.

Door de geïntegreerde palletwagen kan de personenlift snel en eenvoudig naar de gewenste plaats worden getransporteerd.

De ruimtebesparende ALU-personenlift UNI is ideaal voor werkzaamheden in ruimtes met trappen en kan zonder problemen worden gebruikt tussen rijen banken of stoelen. Met een maximale werkhoogte van 10,50 m, een laadvermogen van 140 kg en een gewicht van 215 kg is hij als universele lift of lift in bioscopen, theaters of collegezalen de optimale oplossing bij werkzaamheden aan plafonds of muren.

Onze producten worden in heel Europa zowel particulier als bedrijfsmatig gebruikt.

Neem contact met ons op als u interesse heeft en wij zullen u een aanbod op maat doen! Steiger & Ladderspecalist Sales Team staat voor u gereed.