Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Magazijntrap

Steiger & Ladderspecialist heeft een breedt assortiment magazijntrappen. Wij beschikken over een eigen fabriek waar speciale Magazijntrappen, constructie op maat voor u gemaakt kunnen worden, vraag ons vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Diverse afmetingen, ook speciaal maatwerk mogelijk, staal, of RVS.

Loading...

Steiger & Ladderspecialist magazijntrap

Een belangrijke voorwaarde voor een goede magazijntrap is dat hij makkelijk in gebruik moet zijn. Bij Steiger & Ladderspecialist vindt u veilige en stevige magazijn trappen voor veelvuldig gebruik.

Want een Magazijntrappen worden vaak meerdere keren per dag gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid is daarom een van de belangrijkste voorwaarden. Steiger & Ladderspecialist is de specialist in trappen, ladders en steigers.

Hier vindt u de trap die het beste bij u past. Bij Steiger & Ladderspecialist vindt u magazijntrappen vanverschillende gerenomeerde A-Merk Fabrikanten. Wij maken ook op maat naar de wensen van de klant.

Verplaatsbare magazijntrap

Een goede magazijntrap maakt het werken in een magazijn makkelijker en veiliger. Een orderpicker moet vaak hoog in de schappen zijn om spullen te verzamelen. De magazijntrappen van zijn zijn eenvoudig te verplaatsen.

Daarnaast zijn de trappen erg veilig en verkleinen de kans op ongelukken. Ze staan namelijk automatisch vast en kunnen niet zomaar omvallen. De treden hebben een antisliplaag en de trap heeft spreidbeveiliging.

Daarnaast is de magazijntrap voorzien van een groot plateau met leuning. Hier kunt u bijvoorbeeld ook materialen opzetten.

Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Ook dit horen wij graag van u, er is namelijk veel mogelijk bij ons. Aarzel niet en neem contact met ons op. Het Steiger & Ladderspecialist Salesteam staat voor u klaar!

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button