ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Retourneren

Annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@steigerladderspecialist.nl. Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annulering niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonde opgave van reden. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar info@steigerladderspecialist.nl. U bent uiteraard niet verplicht een reden mee te geven, maar uw reden kan ons wel helpen onze service te verbeteren! Nadat u een retourverzoek verzonden heeft, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

  • Let op! De transportkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Retourverzoeken of ruilingen die u later dan 14 dagen na ontvangst retour stuurt worden niet in behandeling genomen.
  • Het product dient u ongebruikt en in de originele verpakking te retourneren.
  • Indien u geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden. Indien het product onbeschadigd retour is gestuurd, storten wij uw aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug.

Ons retouradres

Steiger & Ladderspecialist
Adres: De Skeauwen 20
Postcode en plaats: 9247 BT  Ureterp
Email: info@steigerladderspecialist.nl
Telefoon: 06-22457774 06-22457774
KvK: 01117052
BTW: NL0014.34.484.B29

 
Button