Webwinkel Keur

Home  /  Overig  /  Over ons

Over ons

Bedrijfspresentatie

Bij Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi kunt u terecht voor aluminium Klimmaterieel zoals rolsteigers, een kamer- vouwsteiger, ladders en trappen.

Wij vinden het belangrijk om u bij al uw projecten snel van dienst te kunnen zijn.

Daarom hebben wij veel steigers en ladders op voorraad. We kunnen in de meeste gevallen dus direct leveren.

Steiger & Ladderspecialist én adviseur. Veilig werken begint hier

Wij willen bijdragen aan een veilige werksituatie voor onze klanten. Dat betekent dan ook dat wij niet 'zomaar' steigers en ladders verhuren en verkopen. Onze medewerkers zijn bekend met alle mogelijkheden en kenmerken van de steigers en ladders die wij leveren, waardoor ze u uitgebreid kunnen adviseren en al uw vragen kunnen beantwoorden.

[Meer informatie nodig? Neem contact op]

Wij leveren steigers en ladders voor projecten op alle hoogten

De universele maatvoering van ons rolsteiger verhuur assortiment zorgt ervoor dat de delen uitstekend passen op andere gangbare merken zoals Altrex, Skyworks, ASC, Euroscaffold, Centrum en Solide. Hierdoor is het ook mogelijk om uw huidige rolsteiger of kamersteiger uit te breiden. Wij leveren ook rolsteigers en rolsteiger onderdelen van Little jumbo, Layher, en Faraone.

Naast steigers en ladders leveren wij ook hoogwerkers, trappen en valbeveiliging.

Veiligheid voorop: ons klimmaterieel voldoet aan alle geldende Europese NEN-normen

Bij Steiger & Ladderspecialist willen we een steentje bijdragen aan uw veiligheid of die van uw medewerkers. Dit is de reden waarom wij zeer selectief zijn en alleen gecertificeerde klimmaterialen leveren. Steigers en ladders die u vindt in ons assortiment voldoen allemaal aan de geldende Europese normen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de NEN-normen: EN1004 (voorheen NEN-2718), EN 131, 1231, 13374, NEN 1298, 2770 en 2484.

Al onze rolsteigers worden geleverd met (N)EN-certificaat, 5 jaar garantie, opbouwinstructie en gebruiksaanwijzing.

Periodieke keuring van rolsteigers

Wanneer u beschikt over uw eigen rolsteiger, dan bent u verplicht deze periodiek te laten keuren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers hebben alle kennis én diploma's in huis om uw steiger te keuren. Mocht tijdens de keuring blijken dat uw steiger niet meer voldoet aan de geldende veiligheidsnormen of in het geval er gebreken worden geconstateerd, dan zorgen wij er ook graag voor dat wij het probleem voor u oplossen.

Wij presenteren u:

Onze bedrijfspresentatie! Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, over oprichter Sietse Booi of over ons klimmaterieel. Download dan de Steiger & Ladderspecialist bedrijfspresentatie.

Ook voor periodieke keuringen van uw rolsteiger bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de contact pagina met ons contact opnemen.

U kunt hier onze bedrijfspresentatie downloaden!

Nieuw in ons assortiment zijn de Hoogwerker Rolsteigers de Aluliften, u hoeft dan niet meer naar boven te klimmen, bekijk ze onder het ''knopje'' Hoogwerkers op onze website.

 


'Veilig werken begint hier!'

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button