Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies
   tot   

Rolsteiger kopen

Steiger & Ladderspecialist is het adres waar u uw Rolsteiger kunt kopen. De professienele standaard rolsteiger is de ideale rolsteiger voor professioneel gebruik, dus hier uw rolsteiger kopen?.

» Financial Lease van uw nieuwe rolsteiger

U heeft de standaard rolsteiger in 5 minuten opgebouwd, waarna u direct aan de slag kunt gaan. Benieuwd welke maat rolsteiger het best bij uw werkzaamheden past?

Neem gerust contact met ons op.

 

Loading...

Verschillende maten standaard rolsteiger - rolsteiger kopen?.

Onze standaard rolsteigers zijn van het merk Steiger & Ladderspecialist. Onze Steigers zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en daardoor makkelijk verplaatsbaar.

De standaard rolsteiger is beschikbaar in drie verschillende werkhoogten: 6,2 meter, 8,2 meter en 10,2 meter. Kies uit breedtes van 75 cm, 90 cm en 135.

Tot slot bepaalt u hoe lang de standaard rolsteiger moet zijn: 190 cm, 250 cm of 305 cm.

LET OP: Nieuwe regelgeving voor de opbouw van rolsteigers per 01-01-2018

De hoge kwaliteit van een Steiger & Ladderspecialist rolsteiger

Het gebruik van een Reformladder is steeds minder toegestaan bij zakelijk gebruik.

De standaard rolsteiger is daarom de ideale oplossing. Hij is licht en compact te vervoeren. Door de onderliggende wielen is hij makkelijk te verplaatsen, zonder dat u de gehele rolsteiger moet afbreken.

Steiger & Ladderspecialist rolsteigers zijn van hoge kwaliteit en inmiddels internationaal in gebruik. Onder anderen schilders, metselaars en timmermannen maken gebruik van onze rolsteigers. 

Veilig gebruik van uw standaard rolsteiger

Bouw de standaard rolsteiger op met minstens twee personen. Om uw eigen veiligheid te garanderen dient u de rolsteiger te verankeren bij een windkracht van minimaal zes Beaufort.

Bij een smalle Steiger van 75 cm en een platformhoogte van minimaal 3,5 meter zijn stabilisatoren verplicht.Dit geldt ook bij standaard rolsteigers van minimaal 135 cm breed in combinatie met minimaal 5,5 meter platformhoogte.

Alle rolsteigers met een platformhoogte van minimaal 8 meter moet u verplicht verankeren. Een voorloopleuning is een horizontale stang op heuphoogte die valgevaar voorkomt.

Een voorloopleuning is in het leven geroepen om het aantal steigerongelukken terug te dringen. Voor professionals is de voorloopleuning sinds 2018 de norm.

Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi biedt ook steigers aan die volledig aan de 2018 norm voldoen voor zakelijke klanten.

Steiger & Ladderspecialist voor een compleet aanbod rolsteigers

Op zoek naar een nog simpelere manier van opbouwen? Kijk dan eens bij onze kamer- & vouwsteigers. Naast steigers bieden we ook ladders, trappen en Steigers & rolsteiger onderdelen aan. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Nieuw is de Rolsteiger hoogwerker de Alulift - u hoeft dan niet meer te klimmen....Super handig toch?

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button