Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Dubbele trappen

Wilt u een dubbele trap kopen? Een dubbele trap is een handig hulpmiddel om binnen enkele seconden op hoogte te kunnen werken. De dubbele trappen zijn geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. Alle dubbele trappen voldoen aan de keuringseisen.

Loading...

Dubbele trappen voor professioneel gebruik

Onze Steiger & Ladderspecialist dubbele trappen in het assortiment hebben als voordeel dat ze aan beide kanten betreden kunnen worden. Bovendien hebben deze dubbele trappen, net zoals de bordestrap een geanodiseerd aluminium frame en geven dus niet af.

Een dubbele trap klapt u met een enkele handbeweging uit bij het innovatieve handvat, zonder kans dat uw vingers ertussen komen. U kunt dus direct beginnen met klussen.

Veilige trappen met veiligheidscertificaten

Alle trappen in ons assortiment zijn 100% veilig en voorzien van VGS Veiligheidsgarantie, het Nederlandse NEN-2484 keurmerk en het Europese EN-131 keurmerk. Onze Steiger & Ladderspecialist dubbele trappen zijn goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Kniebeugel voor onze dubbele trappen - extra valbeveiliging

Met behulp van Steiger & Ladderspecialist kniebeugels verzekert u zich van extra valbeveiliging en stabiliteit op dubbele trappen. Onze kniebeugels zorgen voor extra houvast tijdens het klussen. Deze beugels zijn beschikbaar als vaste kniebeugel en als klapbare kniebeugel.

Beide varianten zijn alleen geschikt voor gebruik op trappen van het merk DAS & Solide. In Nederland is het gebruik van een kniebeugel verplicht bij professioneel gebruik.

Goedkope dubbele trappen kopen bij Steiger & Ladderspecialist.

Bestel online goedkope trappen bij Steiger & Ladderspecilaist en wij bezorgen uw order de volgende dag al. Bekijk eerst welke trap het meest geschikt voor u is.

Op de productpagina klikt u op ‘In winkelwagen’. Vul hier de gegevens in en ga verder door ‘Bestelling afronden’ te selecteren. Betaal vervolgens simpel via een van de veilige betaalopties, waaronder Ideal de meest gekozen is.

Klantenservice Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi

Onze Dubbele trappen experts helpen u graag verder met het kiezen van de ideale trap voor uw klussen. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail-info@steigerladderspecilaist.nl  of telefoon 06-22457774. Ook voor andere vragen kunt u bij onze experts terecht.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button