Met behoud van onze hoge standaards wat betreft duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid bieden wij nu zeven robuuste en krachtige ladderliftmodellen aan die indruk maken door de modernste technologieën en innovatieve concepten.

Van onze zeer lichte, steekbare ladderlift Toplift tot onze aanhangerlift Junior die met een rangeerbreedte van minder dan een meter door elke standaarddeur past en de Böcker HD-G - de meest flexibele ladderlift voor stellingbouw op de markt - maken alle Böcker bouwliften indruk door de korte opbouwtijd en de kleine benodigde ruimte.

Elke Böcker bouwlift kan met een knikstuk worden uitgerust dat zich perfect aanpast aan schuine daken en waardoor werkmateriaal veilig verder kan worden getransporteerd.
 
Naast de universele plateaus kan elke ladderlift worden gecombineerd met speciale plateaus voor dakpannentransport of met andere hefgereedschappen, zoals kantel- en stortbakken.
 
Zo is ons raamplateau handig bij het transport van ramen, ons zonnepanelenplateau vereenvoudigt de montage van zonnepanelen en het stellingplateau transporteert stellingelementen veilig naar de juiste hoogte.
 
Bij het verwerken van de bouwmaterialen op het dak zijn de Böcker dakpanverdelers en de solarmoduleverdelers handig.

Rondom flexibel in de bouw

Alle Böcker producten hebben de pretentie om de werkzaamheden in de bouw te optimaliseren. Daarnaast willen wij onze klanten behalve hoogwaardige bouwapparaten de best mogelijke flexibiliteit bieden en inspelen op de dagelijkse werkzaamheden van grote en kleine bouwbedrijven.

Elke situatie is anders, waardoor ook andere gereedschappen nodig zijn. Wanneer u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen, zodat wij samen de juiste bouwlift voor u kunnen vinden!

Als klant van Böcker profiteert u bovendien van onze Böcker service door heel Duitsland die u zowel in Werne als in onze vestigingen kunt vinden, maar die u tevens als mobiele service ter plaatse kan helpen, niet alleen met onderdelen, maar ook met een kwalitatief hoogwaardige onderhoudsbeurt en reparatie.