Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Bordestrappen

Steiger & Ladderspecialist is totaal leverancier van Professionele Bordestrappen. Een huishoudtrap of bordestrap is een handig hulpmiddel om binnen enkele seconden op hoogte te kunnen werken.
 
Onze bordestrappen zijn geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. We leveren enkel oploopbare bordestrappen in alle soorten en uitvoeringen. Alle Steiger & Ladderspecialist bordestrappen voldoen aan de keuringseisen, waaronder de VGS Veiligheidsgarantie, de Nederlandse Warenwet, de NEN-2484 en de Europese EN-131.
 
Wie op zoek is naar een bordestrap voor de professional is bij Steiger & Ladderspecialist op het juiste adres.
Loading...

Bordestrappen voor professionals en doe-het-zelvers

De aluminium trappen in ons assortiment zijn geschikt voor alle professionals, zoals schilders, stukadoors, installatiebedrijven en gevelwerkers. Dit maakt ze automatisch ook geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Professionele bordestrappen

Onze steiger & Ladderspecialist bordestrap is een trap die aan een zijde te betreden is. U klapt ze eenvoudig uit en kunt direct beginnen met uw klus. Alle trappen hebben een ergonomische afwerking en zijn vervaardigd uit stevig geanodiseerd aluminium.

Dit materiaal geeft niet af, waardoor u altijd schone handen houdt. De bordestrappen voldoen aan alle geldende veiligheidseisen voor professioneel gebruik. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zonder problemen door de keuring van de arbeidsinspectie komt. 

Veilige trappen met veiligheidscertificaten

Alle trappen in ons assortiment zijn 100% veilig en voorzien van VGS Veiligheidsgarantie, het Nederlandse NEN-2484 keurmerk en het Europese EN-131 keurmerk.

De Steiger & Ladderspecialist trappen zijn goedgekeurd voor professioneel gebruik. Hiermee voorkomt u problemen met de arbeidsinspectie.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button