Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

RSS Dakrandbeveiliging

RSS Dakrandbeveiliging bij Steiger & Ladderspecialist. Volgens lokale en Europese richtlijnen is het in de meeste gevallen wettelijk verplicht om bij het werken op een dak de dakranden te beveiligen tegen valgevaar.

Het RSS Dakrandbeveiliging systeem is bedoeld omzowel op vlakke als hellende daken hiervoor een doelmatige collectieve valbeveiliging te realiseren.

Tip, bekijk ons complete aanbod van onder andere het RSS valbeveiliging op onze website.

Loading...

VEILIG OP HET DAK MET DE EN13374 + A1 2019 GECERTIFICEERDE DAKRANDBEVEILIGINGSSYSTEMEN

Roof Safety Systems (RSS Roof) is een gepatenteerd (EN13374 + A1 2019 gecertificeerd) valbeveiligingssysteem voor zowel platte als hellende daken.

RSS dakbescherming is goedgekeurd voor alle dakklassen (A, B en C types). Het systeem is licht en zeer eenvoudig te monteren.

RSS Daksystemen zijn compact en gemakkelijk mee te nemen naar een baan. Voor het aflopende dakrandbeveiligingssysteem is ook een speciaal transportrek ontwikkeld.

RSS is een collectief valbeveiligingssysteem voor zowel platte als hellende daken. Het lichtgewicht aluminium hekwerk kan aan de dakrand worden gehaakt en steunt met een staander tegen de gevel.

Het RSS valbeveiligingssysteem veroorzaakt geen schade aan de gevel en steunt niet op de grond. Valbeveiliging Plat Dak. Hoewel er reeds vele valbeveiligingssystemen voor platte daken op de markt zijn onderscheidt dit systeem zich door zijn eenvoud. Het is licht en makkelijk op te bouwen.

Waarom een dakrandbeveiligingssysteem van RSS Roof?

Het risico om te vallen is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat van hoogte te vallen, moeten maatregelen worden genomen.

Dit moet altijd gebeuren op een hoogte van 2,5 meter of hoger, maar er moeten ook maatregelen worden genomen onder de 2,5 meter als er een risico op vallen is.

U veilig op hoogte werken met de gecertificeerde en ARBO goedgekeurde Dakveiligheidssystemen voor dakrandbeveiliging! Het RSS systeem voor plat dak is gecertificeerd volgens de Europese norm EN 13374 klasse A.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button