Webwinkel Keur

Home  /  Verhuur  /  Verhuur rolsteiger 135 x 250 cm

Verhuur rolsteiger 135 x 250 cm

1VQ5DD9IiUybpdUXrpytgQ_0254912

Verhuur Rolsteiger 135 x 250 cm Steiger & Ladderspecialist.

Voor montage- en onderhoudsklussen die langer duren dan 2 uur biedt een rolsteiger veel sta comfort en voldoende ruimte om materiaal en gereedschap onder handbereik te hebben.

Rolsteigers zijn eenvoudig en snel op te bouwen en zijn geschikt voor buiten en binnen gebruik. 

Heeft u niet zo heel vaak een rolsteiger nodig of heeft u geen ruimte voor opslag of wilt u geen omkijk hebben naar het onderhoud dan is een rolsteiger huren een prima alternatief. 

€ 39,93 incl. 21% btw € 33,00 excl. 21% btw
Voorraad: 10
Offerte aanvragen
Levertijd: 1-2 werkdagen na betaling van de factuur (uit voorraad); tenzij anders vermeld Gratis verzending

Huren van een brede of smalle rolsteiger?

De rolsteiger kan gehuurd worden in een brede maat (1,35 meter) en een smalle maat (0,75 meter). Een brede rolsteiger is stabieler en de werker heeft meer ruimte, maar de smalle rolsteiger kan beter in kleine ruimtes en steegjes geplaatst worden. De brede steiger is daarom ideaal om te huren voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden en de smalle rolsteiger is weer beter te huren voor werkzaamheden aan trottoirs of tussen de machines in bijvoorbeeld fabrieken. De smalle rolsteiger is zelfs in te zetten als gevelsteiger. Allebei de steigers zijn meestal van aluminium en hierdoor zijn de rolsteigers zeer licht en geschikt voor alle soorten omstandigheden zoals droge plekken of vochtige plekken. Doordat ze een lichtgewicht zijn, zijn de rolsteigers snel op te bouwen en ook weer af te breken. Vraag bij het verhuurbedrijf naar keuze wel na of alle hulpmaterialen zoals de kantplanken, leuning, stabilisatoren en opbouwplateaus zijn inbegrepen.

Slimme tips voor het huren van een Rolsteiger.

De maximale vrije opbouwhoogte (dit is hoe hoog de steiger gebouwd mag worden zonder verankering aan een muur) kan afhangen van de plek waar je de gehuurde rolsteiger opbouwt. Bij buitengebruik is dit meestal rond de 8 meter werkvloerhoogte en bij binnen gebruik ligt dit rond de 12 meter werkvloerhoogte. Let er wel op dat als je de rolsteiger opbouwt boven deze werkvloerhoogtes je de steiger als een vaste steiger moet zien en dus verplicht bent de steiger de verankeren. Vraag bij het verhuurbedrijf naar keuze na voor welke hoogte dit geldt bij de rolsteiger die je huurt. In de meeste standaard modellen wordt de rolsteiger opgebouwd met om ongeveer de 4 meter een tussenvloer. De platforms die gebruikt worden zijn in verschillende maten leverbaar, daarom doe je er goed aan om aan het steigerverhuurbedrijf na te vragen wat de beste keuze is. Hierdoor is de werkvloer van de rolsteiger veilig te bereiken.

Ga je veilig om met een rolsteiger? Of huur je liever een Alulift? De elektrische rolsteiger van Lock Hard BV.

Heb je een steiger nodig van 12 meter of hoger, huur dan ook een veiligheidsharnas. Zodat je veilig gebruik kan maken van de steiger. Voor klussen die zich lager bij de grond bevinden of binnenshuis, is een kamersteiger huren wellicht een betere optie. Gebruik bij het opbouwen van de steiger altijd een waterpas. Het is van belang dat de steiger niet gaat hellen. Het maximaal toelaatbare hellingspercentage is 1%. Dat betekent dat de steiger per meter 1 cm mag overhellen. Het is om deze reden belangrijk dat de rolsteiger altijd op een verharde en egale ondergrond wordt geplaatst. Het aanbrengen van stabilisatoren aan de rolsteiger is ook aan te raden. 

Kenmerken en varianten van Rolsteiger.

Lengte

Variërend van 1.8 tot 4,0 m

Breedte

variërend van 0,70 tot 1,35 m

Vloerhoogte

variërend van 2,0 tot 20,5 m

Werkhoogte

variërend van 4,15 tot 23,3 m

Maximale belasting

variërend van 400 tot 750 kg

Laadvermogen

variërend van 150 tot 200 kg/m2

Huren van een rolsteiger 135 x 250 cm : 

Hoogte Type 135 x 250 cm
235 435 635 835  
50 60 75 85 Huurprijs per week in €.
30 35 55 60 Prijs per dag in €.

Borgstelling € 250,-- contant te voldoen bij afhalen/brengen.

Brengen en opbouwen / afbreken is tegen meerprijs mogelijk - bespreekbaar.

Langere periode huren? vraag naar een scherpe en passende aanbieding!.

Of de Hoogwerker Rolsteiger huren?.Deel deze pagina:

'Veilig werken begint hier!'

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button