Home  /  Rolsteigers  /  Rolsteiger aanhangers

Rolsteiger aanhangers

Steiger & Ladderspecialist Rolsteiger aanhangers.

Een Aluminium Rolsteiger aanhanger of onderdelen koop je gemakkelijk bij Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi online in de webshop.

Wij zijn totaal leverancier van Rolsteiger aanhangers, maar natuurlijk ook van alle onderdelen en hulpmiddelen zoals een Rolsteiger aanhanger bok, disselsloten, Rolsteigeraanhanger met Aluminium rolsteigers, reserve wielen, spanbanden.

Onze steigeraanhangers zorgen ervoor dat u gemakkelijk en veilig uw steiger kan transporteren.

Wij leveren al steigertransporters vanaf slechts € 999,--.Alle aanhangers zijn vanuit voorraad leverbaar bij ons.

Steiger & Ladderspecialist Rolsteiger aanhangers in verschillende afmetingen

Beschikt u over een rolsteiger maar kunt u hem niet vervoeren? Met een rolsteigeraanhanger transporteert u uw rolsteiger naar elke gewenste locatie en kunt u beginnen aan uw klus.

Wanneer de klus weer is afgelopen, gebruikt u de rolsteiger aanhanger om uw rolsteiger en steigeronderdelen netjes op te bergen.

Uw rolsteigeronderdelen plaatst u eenvoudig op de aanhanger en u ziet direct of uw steiger compleet is.

Een steigeraanhanger koppelt u gemakkelijk aan uw auto, heeft een perfecte wegligging en mag worden vervoerd met rijbewijs B.

Rolsteigeraanhangers zonder steiger

De Steiger & Ladderspecialist rolsteigeraanhangers zorgen ervoor dat uw rolsteigers geen beschadigingen oplopen tijdens het vervoeren van uw rolsteigers.

Onze rolsteigeraanhanger is zeer compact.

U ziet met een rolsteigeraanhanger direct of alle rolsteiger onderdelen aanwezig zijn.

In ons assortiment vindt u open exemplaren en afsluitbare steigeraanhangers.

De afsluitbare variant is gemakkelijk af te sluiten met een hangslot, waardoor uw rolsteiger veilig opgeborgen is totdat u de steiger weer nodig heeft.

Rolsteigeraanhangers inclusief steiger

Naast onze kale steigeraanhangers vindt u in onze webshop ook steigerhangers inclusief steiger.

De aanhangers worden geleverd met een basic rolsteiger van 90 x 190 cm met een werkhoogte van 8,2 meter, een basic rolsteiger van 135 x 250 cm met een werkhoogte van 8,2 meter of een brede rolsteiger van 135x250 cm met een werkhoogte van 10,2 meter.

De rolsteigeraanhangers zijn erg stevig, RDW/TUV goedgekeurd en zijn uit te breiden met een handige opslagbox voor uw steigermaterialen.

Overige rolsteigeraanhanger producten

Maak uw rolsteigeraanhanger compleet met aanvullende rolsteigeraanhanger materialen zoals een rolsteigeraanhanger steun voor het bevestigen van twee steigerwielen of een steigerbok die u ruimte biedt voor een rolsteiger tot 14 meter en acht platformen.

Rolsteigeraanhangers voor het vervoeren en opbergen van uw steiger

Een rolsteigeraanhanger heeft twee belangrijke functies: het veilig vervoeren van uw rolsteiger en het opbergen van uw rolsteiger.

Zowel de open rolsteigertransporters als de gesloten rolsteigertransporters zorgen ervoor dat uw steigers veilig liggen wanneer u met de aanhanger rijdt.

Alle rolsteigeraanhangers in onze webshop zijn gemaakt van thermisch verzinkt metaal, zijn licht van gewicht en voldoen aan de NEN 1004 norm.

Rolsteigeraanhangers voor particulieren en bedrijven

Onze producten worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijkheid. Daarom zijn alle rolsteigeraanhangers eenvoudig te gebruiken door zowel hobbyisten als professionele klussers.

Meer informatie

Welke rolsteiger en aanhanger u nodig heeft, is vaak afhankelijk van de klus waaraan u wilt beginnen of al bezig bent.

Onze specialisten weten als geen ander hoe een rolsteiger opbouwen in zijn werk gaat en kunnen u gegarandeerd helpen met het vinden van de perfecte rolsteiger en de meest geschikte rolsteigeraanhanger.

Wilt u meer weten over de rolsteigeraanhangers uit ons assortiment of over rolsteigers in het algemeen? Neem dan contact met ons op via 06-22457774 of via info@steigerladderspecilaist.nl

 

8.5
119 reviews

Reviews

 • "De steigers waren zo goed als nieuw. Het brengen en ophalen gebeurde in overleg op momenten dat de "grote" verhuurbedrijven al gesloten zijn. De verhuurprijs is lager dan omliggende bedrijven."

  Erik uit Opeinde

 • "Snel geleverd en ook nog een geweldig product ,bij vragen is hij altijd bereikbaar, en krijg je een goed advies"

  Henk uit Roodkerk

 • "Kon nergens anders een steiger voor een werkhoogte tussen de 3 en 4 meter vinden, maar hier wel (zonder extra opbouwpakket). Sneller dan verwacht geleverd."

  LJ uit Hendrik Ido Ambacht

 • "Vragen worden snel afgehandeld en afspraken goed nagekomen. Kortom top service!"

  Andre uit Valkenburg

 • "Na eerst al een fijn telefonisch contact te hebben gehad om het goede product te kunnen bestellen is er ook tijdens het hele proces ontzettend goede communicatie geweest. We werden 100% op de hoogte gehouden waar ons product was en wanneer het geleverd zou worden. En ook de steigerlift zelf, goed product, stevig en we hebben er alle vertrouwen in dat ie ons vele jaren van dienst gaat zijn. Ik zou hier zo weer bestellen en zeker aan iedereen aanraden om hier te kopen."

  Ellen uit Den Helder

 • "prima zal jullie aan bevelen"

  Gre uit Lambertschaag

 • "snel, vlot, geen gedoe en kwaliteit."

  koos uit Bergschenhoek

 • "Goede ervaring. Goed bereikbaar en snelle service."

  Durk & Feikje uit Ureterp

 • "Uitstekende service! Er word goed met u meegedacht welk materiaal het beste is voor uw klus. Ik had de door mij gehuurde steiger iets langer nodig. Ook dit was geen probleem."

  Stefan uit Ureterp

 • "Zeer prettig geholpen. Service is top!"

  Esther uit Ureterp

Onze sterke punten

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar
 
Button