Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Rolsteiger aanhanger

Met een rolsteiger aanhanger van Steiger & Ladderspecialist kunt u altijd gemakkelijk en veilig uw steiger transporteren. Een aluminium steigeraanhanger of onderdelen koopt u gemakkelijk online in de webshop van Steiger & Ladderspecialist.

Loading...

Steigeraanhangers in verschillende afmetingen

Beschikt u over een rolsteiger maar kunt u hem niet vervoeren? Met een rolsteigeraanhanger transporteert u uw rolsteiger naar elke gewenste locatie en kunt u beginnen aan uw klus.

Wanneer de klus weer is afgelopen, gebruikt u de rolsteiger aanhanger om uw rolsteiger en steigeronderdelen netjes op te bergen. Uw rolsteigeronderdelen plaatst u eenvoudig op de aanhanger en u ziet direct of uw steiger compleet is.

Een steigeraanhanger koppelt u gemakkelijk aan uw auto, heeft een perfecte wegligging en mag worden vervoerd met rijbewijs B.

Rolsteigeraanhangers zonder steiger

De Steiger & Ladderspecialist rolsteigeraanhangers zorgen ervoor dat uw rolsteigers geen beschadigingen oplopen tijdens het vervoeren van uw rolsteigers. Onze rolsteigeraanhanger is zeer compact. U ziet met een rolsteigeraanhanger direct of alle rolsteiger onderdelen aanwezig zijn.

In ons assortiment vindt u open exemplaren en afsluitbare steigeraanhangers. De afsluitbare variant is gemakkelijk af te sluiten met een hangslot, waardoor uw rolsteiger veilig opgeborgen is totdat u de steiger weer nodig heeft.

Steigeraanhangers inclusief steiger

Naast onze kale steigeraanhangers vindt u in onze webshop ook steigerhangers inclusief steiger.

De aanhangers worden geleverd met een basic rolsteiger van 90 x 190 cm met een werkhoogte van 8,2 meter, een basic rolsteiger van 135 x 250 cm met een werkhoogte van 8,2 meter of een brede rolsteiger van 135x250 cm met een werkhoogte van 10,2 meter.

De rolsteigeraanhangers zijn erg stevig, RDW/TUV goedgekeurd en zijn uit te breiden met een handige opslagbox voor uw steigermaterialen.

Overige rolsteigeraanhanger producten

Maak uw rolsteigeraanhanger compleet met aanvullende rolsteigeraanhanger materialen zoals een rolsteigeraanhanger steun voor het bevestigen van twee steigerwielen of een steigerbok die u ruimte biedt voor een rolsteiger tot 14 meter en acht platformen.

Rolsteigeraanhangers voor het vervoeren en opbergen van uw steiger

Een rolsteigeraanhanger heeft twee belangrijke functies: het veilig vervoeren van uw rolsteiger en het opbergen van uw rolsteiger.

Zowel de open rolsteigertransporters als de gesloten rolsteigertransporters zorgen ervoor dat uw steigers veilig liggen wanneer u met de aanhanger rijdt.

Alle rolsteigeraanhangers in onze webshop zijn gemaakt van thermisch verzinkt metaal, zijn licht van gewicht en voldoen aan de NEN 1004 norm.

Rolsteigeraanhangers voor particulieren en bedrijven

Onze producten worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijkheid. Daarom zijn alle rolsteigeraanhangers eenvoudig te gebruiken door zowel hobbyisten als professionele klussers.

Meer informatie over steigeraanhangers

Welke rolsteiger en aanhanger u nodig heeft, is vaak afhankelijk van de klus waaraan u wilt beginnen of al bezig bent.

Onze specialisten weten als geen ander hoe een rolsteiger opbouwen in zijn werk gaat en kunnen u gegarandeerd helpen met het vinden van de perfecte rolsteiger en de meest geschikte rolsteigeraanhanger.

Wilt u meer weten over de rolsteigeraanhangers uit ons assortiment of over rolsteigers in het algemeen? Neem dan contact met ons op via 06-22457774 of via info@steigerladderspecialist.nl.

Veilig werken begint hier!

Uw Steiger & Ladderspecialist - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button