Verhuur rolsteiger 135 x 250 cm

Maak een keuze: 
Aantal:  
Prijs: 31,50(incl. btw) 38,12

Huren van een brede of smalle rolsteiger?

De rolsteiger kan gehuurd worden in een brede maat (1,35 meter) en een smalle maat (0,75 meter). Een brede rolsteiger is stabieler en de werker heeft meer ruimte, maar de smalle rolsteiger kan beter in kleine ruimtes en steegjes geplaatst worden. De brede steiger is daarom ideaal om te huren voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden en de smalle rolsteiger is weer beter te huren voor werkzaamheden aan trottoirs of tussen de machines in bijvoorbeeld fabrieken. De smalle rolsteiger is zelfs in te zetten als gevelsteiger. Allebei de steigers zijn meestal van aluminium en hierdoor zijn de rolsteigers zeer licht en geschikt voor alle soorten omstandigheden zoals droge plekken of vochtige plekken. Doordat ze een lichtgewicht zijn, zijn de rolsteigers snel op te bouwen en ook weer af te breken. Vraag bij het verhuurbedrijf naar keuze wel na of alle hulpmaterialen zoals de kantplanken, leuning, stabilisatoren en opbouwplateaus zijn inbegrepen.

Slimme tips voor het huren van een Rolsteiger.

De maximale vrije opbouwhoogte (dit is hoe hoog de steiger gebouwd mag worden zonder verankering aan een muur) kan afhangen van de plek waar je de gehuurde rolsteiger opbouwt. Bij buitengebruik is dit meestal rond de 8 meter werkvloerhoogte en bij binnen gebruik ligt dit rond de 12 meter werkvloerhoogte. Let er wel op dat als je de rolsteiger opbouwt boven deze werkvloerhoogtes je de steiger als een vaste steiger moet zien en dus verplicht bent de steiger de verankeren. Vraag bij het verhuurbedrijf naar keuze na voor welke hoogte dit geldt bij de rolsteiger die je huurt. In de meeste standaard modellen wordt de rolsteiger opgebouwd met om ongeveer de 4 meter een tussenvloer. De platforms die gebruikt worden zijn in verschillende maten leverbaar, daarom doe je er goed aan om aan het steigerverhuurbedrijf na te vragen wat de beste keuze is. Hierdoor is de werkvloer van de rolsteiger veilig te bereiken.

Ga je veilig om met een rolsteiger? Of huur je liever een Alulift? De elektrische rolsteiger van Lock Hard BV.

Heb je een steiger nodig van 12 meter of hoger, huur dan ook een veiligheidsharnas. Zodat je veilig gebruik kan maken van de steiger. Voor klussen die zich lager bij de grond bevinden of binnenshuis, is een kamersteiger huren wellicht een betere optie. Gebruik bij het opbouwen van de steiger altijd een waterpas. Het is van belang dat de steiger niet gaat hellen. Het maximaal toelaatbare hellingspercentage is 1%. Dat betekent dat de steiger per meter 1 cm mag overhellen. Het is om deze reden belangrijk dat de rolsteiger altijd op een verharde en egale ondergrond wordt geplaatst. Het aanbrengen van stabilisatoren aan de rolsteiger is ook aan te raden. 

Kenmerken en varianten van Rolsteiger.

Lengte

Variërend van 1.8 tot 4,0 m

Breedte

variërend van 0,70 tot 1,35 m

Vloerhoogte

variërend van 2,0 tot 20,5 m

Werkhoogte

variërend van 4,15 tot 23,3 m

Maximale belasting

variërend van 400 tot 750 kg

Laadvermogen

variërend van 150 tot 200 kg/m2

Huren van een rolsteiger 135 x 250 cm : 

Hoogte Type 135 x 250 cm
235 435 635 835
50 60 75 85 Huurprijs per week in €.
30 35 55 60 Prijs per dag in €.

 

Borgstelling € 250,-- contant te voldoen bij afhalen/brengen.

Brengen en opbouwen / afbreken is tegen meerprijs mogelijk - bespreekbaar.

Langere periode huren? vraag naar een scherpe en passende aanbieding!.

 

Onze sterke punten

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Direct leverbaar

Reviews

 • "Goede communicatie. DHL had vertraging en het contact ging goed met de verkoper. Product is ook goed en dus zijn ze aan te raden"

  Allan uit

 • "goede service"

  Bouke uit Sondel

 • "snel geleverd ,en het ziet er goed uit"

  HSR uit

 • "Heel correcte en snelle levering."

  Kurt uit

 • "Prettig in de communicatie en vlotte levering. En een goed advies ontvangen over de verschillen tussen de trappen qua prijs/kwaliteit en het voorgenomen gebruik voor het maken van een weloverwogen keuze! Dank."

  EllyJansen uit Utrecht

 • "Snelle reactie en afhandeling. Vriendelijke medewerking"

  Patrick/ Sobatech uit Maastricht

 • "Snelle communicatie"

  Dirk uit Ommen

 • "Snelle levering, alles volgens afspraak, top product"

  Saboro Bouwadvies uit Kerkrade

Contactgegevens

© Steiger & Ladderspecialist
Made with  by Bo Webexperts