Hulp nodig? Bel +31 (0) 6-22457774
24/7 online bereikbaar
Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
Professioneel en eerlijk advies

Triangelbruggen

Triangelbrug kopen bij Steiger & Ladderspecialist.Het Altrex aluminium triangelbrug systeem is sinds 1993 nog steeds een ware innovatie op steiger gebied.

Afbeelding Triangelbrug Staanders
Triangelbrug Staanders

Vanaf  € 2.614,81€ 2.014,05 incl. 21,00% btw

Afbeelding Triangelbruggen
Triangelbruggen

Vanaf  € 1.665,57€ 1.632,90 incl. 21,00% btw

Afbeelding Triangelbrug met lier
Triangelbrug met lier

Vanaf  € 4.889,01€ 3.805,45 incl. 21,00% btw

Triangelbrug van Steiger & Ladderspecialist

Het Steiger & Ladderspecialist triangelbrug syteem is voorzien van uniek vormgegeven trussen, verkrijgbaar in 2 m, 3 m en 4 m uitvoering.

Deze triangelbruggen zijn makkelijk in gebruik, snel en veelzijdig inzetbaar door o.a. schilders-, loodgieters- of gevelrenovatiebedrijven voor bijv. eengezinswoningen.

De triangelbrug is speciaal ontwikkeld om ergonomische voordelen te behalen. De volledig op de grond op te bouwen lichtgewicht triangelbrug is eenvoudig op hoogte te brengen door een handlier. De trussen zijn door hun unieke vormgeving stapelbaar.

De triangelbrug is veelzijdig toepasbaar; met losse staanders, tussen rolsteigers en met het doorwerksyteem. Wij kunnen met dit systeem een maximale werkbrug overspanning maken van maar liefst 12 meter. Dit geheel weegt slchts 48 kg!.

Deze werkbruggen – triangelbruggen zijn uitersts licht van geiwcht, zo weegt eenbru gvan 400 cm maar 16 KG. Opbouwen van het complete systeem vergd slechts 20 minuten! Aanwezige tuinafscheidingen, erkers, afdakjes, serres, vijvers en dergelijke vormen geen probleem meer, gezien het uiterst lichte gewicht van het systeem. Op de begane grond blijven deuren en ramen vrij, als gemakkelijke toegankelijke werkplekken.

Niet te vergeten de minimale overlast voor bewoners waar u aan het werken bent. Inbraakgevoeligheid is laag doordat de toegangsladder ’s avonds weer mee op de wagen gaat.

In het geval met het Steiger & Ladderspecialist werkbrugsysteem Triangelbrug®model Phoenix met lier, is deze simpel te beveiligen door een slot op de borgingspen te plaatsen. Slot hiervoor is tevens bij Steiger & Ladderspecialist verkrijgbaar.

 
Button