Kooi- Brand- Gevelladders

 

Aanbieding
Z600 Rechte Kooi- Gevelladder
Vanaf: €604,50
Aanbieding
Z600 verspringende kooiladder
Vanaf: €2.726,00
Aanbieding
Kooiladders aluminium geanodiseerd en naturel
Vanaf: €145,00 €112,00
Aanbieding
Kooiladders Staal en RVS
Vanaf: €99,00 €95,00
Aanbieding
Wandsteun Ankers
Vanaf: €35,00 €29,00
Aanbieding
Kooiladder uitstapboom recht
Vanaf: €65,00 €55,00

 

Steiger & Ladderspecialist fabriceert en levert zowel gevelladders als kooiladders van een hoogwaardige kwaliteit. De versterkte ladderconstructie voldoet aan alle normen en eisen die behoren bij de geldende regelgeving. Zo voldoen onze producten aan de normen op het gebied van `kooiladders` (DIN 14 094-1) en ´toegang tot machines´ (EN ISO 14122-2). Daarnaast zijn de kooiladders gecertificeerd door Aboma+Keboma, de veiligheidsdienst die aannemers ter zijde staat om veilig te kunnen bouwen., maar de veiligheidsdienst doet meer. Lees hier meer over op www.aboma.nl

Steiger & Ladderspecialist adviseert, levert en monteert de juiste ladder voor iedere hoogte.

Kooiladder

Steiger & Ladderspecialist is voortdurend bezig met verbetering van de veiligheid van werken op hoogte. Ook kooiladders en toegangs-/ontsnappingswegen in en aan gebouwen zijn hier een belangrijk onderdeel van. De kooiladder kan in vele uitvoeringen geleverd worden, ook de kleur van de kooiladder kan worden gekozen en wordt desgewenst uitgevoerd in een slagvaste poedercoating.

De kooiladders en toegangstechnieken van Steiger & Ladderspecialist   zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Steiger & Ladderspecialist ontwerpt kooiladders en toegangs-/ontsnappingswegen op maat voor alle mogelijke situaties.
Kooiladders bestaan uit robuuste profielen en worden uitgevoerd met slipvrije sporten. Het modulaire systeem maakt het mogelijk onze kooiladders te gebruiken voor vele situaties. De kooiladders kunnen eventueel verspringend worden gemonteerd en onderbroken worden met tussenliggende bordessen. Toepassingsvoorbeelden zijn: vluchtladder en brandladder, inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden, schoorsteenladder, gevelladder, dakladder, gemonteerd op silo’s en in schachten, op werkplatformen en bordessen etc.

Glazenwasbruggen en werkplatformen

Glazenwasbruggen en werkplatforms worden door Steiger & Ladderspecialist in vele uitvoeringen en varianten ontwikkeld en geleverd. Deze producten zijn met name geschikt voor lichtstraten, hellende en vlakke glasdaken en glazen zadeldaken. Door toepassing van zeer specifieke aluminiumprofielen op deze glazenwasbruggen kunnen met een laag eigen gewicht grote overspanningen worden gehaald tot ca 20 meter!. De glazenwasbruggen kunnen op rails worden gemonteerd maar ook vrij rijdend worden geleverd. In het ontwikkelstadium wordt veel aandacht geschonken aan vormgeving.

Hangladder

Steiger & Ladderspecialist levert een gevarieerd programma hangladders. Van eenvoudige permanente hangladders voor glasoppervlakken tot 200m², tot permanente installaties met doorklim-werkbordessen voor grotere oppervlakken. Ook gebogen hangladdersystemen voor koepels en lichtstraten vormen geen enkel probleem. 
Sinds kort heeft Steiger & Ladderspecialist ook permanente hangladders met verplaatsbare werkbordessen, ingericht met lier-installatie.

Voor prijs indicatie, mail uw aanvraag, het liefst met tekening en afmetingen naar info@steigerladderspecialist.nl en u krijgt een passende markt conforme aanbieding toegestuurd.

U kunt ook bellen met telefoon nr. 06-22457774.

 

Onze sterke punten

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar

Reviews

 • "nog te weinig actie met deze firma, dan kan geen goed oordeel vellen"

  Thomas uit Kortgene

 • "Snelle en duidelijke communicatie. Scherpe prijzen en goede service!"

  uit

 • "Goed materiaal voor goede prijs."

  Gert uit Oudehorne

 • "Goed en profecioneel materiaal. Goede service."

  Bouke uit URETERP

 • "Top service en snelle levering!"

  Solar Connect uit Westhoek

 • "Is uiteindelijk tot een aankoop gekomen, maar de medewerker reageerde bijzonder alert en terzake kundig"

  Dick uit Den Haag

 • "Perfekt handelen na het plaatsen van de order en perfekt geleverd volgens afspraak: binnen een week. Heel vroeg, 7 uur, maar dat maakte niet uit, moest erom lachen dat het zo vroeg was, ik was thuis en blij dat het geleverd was!"

  Wilma uit Rosmalen

 • "ik kan niet anders zeggen dan zeer tevreden te zijn! over het contact,de prijs ,kwaliteit ,levertijd en het afleveren voor de deur"

  aad van dijk voegwerken uit katwijk

Contactgegevens

© Steiger & Ladderspecialist
Made with  by Bo Webexperts